Termék részletek


Front-Stop fényterápiás okosszemüveg frontérzékenyeknek. Csak a Meteo Klinikán!

Front-Stop fényterápiás okosszemüveg frontérzékenyeknek. Csak a Meteo Klinikán!
 • Front-Stop fényterápiás okosszemüveg frontérzékenyeknek. Csak a Meteo Klinikán!
99 800 Ft
A fényterápiát alkalmazó neme:
A fényterápiát alkalmazó életkora:
A tapasztalt tünetek erőssége:
Felmérő kérdőív kód (lásd Részletek!) 
:


Hitelkalkulátor

Azonnal alkalmazható frontérzékenység kezelés a Meteo Klinikától!

Ön otthonából megrendelheti, mi másnapra már el is készítjük az azonnal alkalmazható MeteoGlass fényterápiás szemüvegét. A személyére szóló kezelőprogramjait az alábbiak szerint megadott adatainak a vizsgálata alapján készítjük el.

A Meteo Klinika a frontérzékenység kezelés vezető centruma. Budapesti rendelőnkben már 6 év óta kezeljük eredményesen a front eredetű panaszokat. Pácienseink hivatalos megelégedettségi indexe rendkívül magas: 93%.

A vírushelyzetben hoztuk létre az utazás és várakozás nélkül igénybevehető új gyógyászati szolgáltatásunkat: a Front-Stop fényterápiával rendelői megjelenés nélkül, azonnal kezelni tudja frontérzékenységét.

A kezelést egészségpénztáránál  „Egyéb egészségügyi ellátás" jogcímen elszámolhatja. 

Sőt, ügyfélszolgálatunkon SZÉP vagy egészségpénztári kártyával is tud fizetni.

Segíteni tudunk abban is, hogy a kezelés most akciós THM-el, OTP hitelre is igénybe vehető. Így például a kedvezményes hitellel, 10 hónaos futamidő esetén a 99.800 Ft-os szemüveghez összesen már 115.980 Ft-ért is hozzájuthat (A hitelkalkulátoron állítsa be az Önnek legmegfelelőbb vásárlási feltételeket.)

A megrendelését 2 formában adhatja le, a "Felmérő kérdőív kód" ablak kitöltésével:

- Ha Ön az általános adatai szerinti ellátás igényli, akkor egyszerűen írjon x-et a Felmérő kérdőív kód ablakba, és máris indíthatja a vásárlást.

- Ha Ön igényli a részletes vizsgálatát, ehhez egy állapotfelmérő ívet kell kitöltenie, és a kitöltés végén kapott kódokell bemásolnia a Felmérő kérdőív kód ablakba.

ÁLLAPOTFELMÉRŐ KÉRDŐIV KITÖLTÉSE

A megrendelés előtt olvassa el az alábbi RÉSZLETEK-ben megadott fontos információkat is!

 • A fényterápiás okosszemüveg és kezelési módszer valódi világújdonság, melyet az Európai Unió és a Magyar Állam nagyösszegű támogatásával az időjárási hatások és stressz terhelések kezelésére fejlesztettünk ki, Meteo Klinikai alkalmazásokra. Erről itt olvashat részletesen.

  A frontérzékenység egyéni adottság, és hatékonyan kezelni csak vizsgálaton alapuló személyre szóló megoldásokkal lehet. Ehhez olyan kezelő eszköz szükséges, ami alkalmas a váratlanul fellépő fronthatások azonnali kezelésére. A fényszemüveg ideális eszköz erre, mert mindig magánál tarthatja és ha szükséges bárhol, bármikor alkalmazhatja. A szemüveget személyre szóló, az Ön adottságainak megfelelően elkészített kezelő programokkal látjuk el. A kezelő programok 5-15 percesek, és naponta többször is alkalmazandók, a terápiás javallatok szerint.

  A Meteo Klinikán kezeltek névvel és aláírással hitelesített megelégedettségi indexe 93%-os értéket mutat.

  Szervezetünk egyensúlya a fronthatások miatt gyakran felborul, és ez igen sokféle, egyénenként eltérő panaszokat okozhat, miközben az orvosi vizsgálatok semmilyen szervi okot sem mutatnak ki, és az alkalmazott kezelések sem kellően hatásosak.

  Olyan visszatérő tünetek jelentkezhetnek, mint például:

  • gyengülő immunrendszer, ami különösen veszélyes a téli vírushelyzet idején
  • fejfájás, ami a gyorsan múló enyhe esetektől a napokig kínzó panaszokig terjedhet
  • alvásproblémák, melyek miatt egyre kimerültebbek leszünk
  • ingadozó vérnyomás, ami váratlanul leeső vagy kiugró értékeket mutat
  • fáradtság, energiátlanság, amikor nincs erőnk a szokásos teendőinket sem ellátni
  • rosszkedv, levertség, ami egész napunkat meghatározhatja
  • félelem, kilátástalanság, bizonytalanság érzés, ami a vírushelyzet miatt egyre gyakoribb
  • idegesség, feszültség, amikor még magunkat is nehéz elviselni
  • agresszivitás, gyakori konfliktusok, amikor mindenkivel összeveszünk, sőt meg is sértünk
  • figyelmetlenség, koncentrálási nehézségek, ami nagyon veszélyes következményekkel járhat
  • motiválatlanság, csökkenő teljesítmény, amikor nem tudunk nekifogni semminek
  • magatartási problémák, kontrollálatlanság, ami különösen gyermekeknél gyakori
  • görcsös panaszok, amik nagyon megkeserítik az életünket
  • múló rosszullétek, amiknek nem is tudjuk az okát
  • ...

  A panaszok váratlanul, sokszor rohamszerűen, jelentkezhetnek, és gyors beavatkozást igényelnek.

  Front-Stop kezelés dinamikus fény- és hangjelekkel végzett stimulációval történik. A stimulációs programok a MeteoGlass fényterápiás okosszemüvegre feltöltve, fény és hang ingerek alkalmazásával fejtik ki hatásukat a szervezetre.

  A stimulációs kezelő programokat ill. a kezelés módját megadó javallatokat az egyéni adottságainak és érzékenységének megfelelően, személyre szólóan készítjük el Önnek. A Front-Stop ellátás keretében a vizsgálatát egy állapotfelmérő kérdőív alapján végezzük. A szemüveget készen, a személyes kezelőprogramjaival ellátva kapja kézhez, és azonnal alkalmazhatja.

  Ha Ön nem igényli a részletes állapotfelmérést, azt egy x beírásával jelezheti. Ilyen esetben a termékválasztáskor megadott adatait vesszük figyelembe, és az erre a célcsoportra a Meteo Klinika kutatásai szerint legjellemzőbb paraméterek alapján biztosítjuk Önnek az optimális fényterápiás ellátást.

  Fontos figyelmeztetés:

  • Nagyon erős fény- vagy hangérzékenység, továbbá epilepszia esetén a fényterápia alkalmazására csak személyes Meteo Klinikai vizsgálata alapján kerülhet sor.
  • Erős időjárás- és stressz érzékenység, vagy súlyosabb panaszok esetén javasolt a Meteo Klinika rendelését igénybe vennie a részletes kivizsgálása érdekében. A rendelésre a 06-1-296-0513-as telefonon tud bejelentkezni, illetve tájékoztatást kérni.
  • A szemüveg használata tilos vezetés vagy olyan tevékenység közben, amikor a látás ill. a hallás részleges korlátozása, a perifériális látótér egy területének a kitakarása veszélyes lehet.
  • A kérdőíves állapotfelmérés nem tekinthető teljes körű vizsgálatnak, és nem helyettesítheti a Meteo Klinika személyes műszeres kivizsgálásait és ezen alapuló ellátásait. A Meteo Klinika műszeres kivizsgálásra alapozott fényterápiás ellátásait a Meteo Klinika rendelőjében lehet igénybe venni. 
   A Front-Stop ellátás előnye, hogy személyes megjelenés nélküli, azonnal igénybe vehető ellátást biztosít. Amennyiben idővel szükségessé válna a személyes műszeres vizsgálat elvégzése, a Meteo Klinika a vásárlástól számított 1 éven belül biztosítja, hogy az erre alapozott új kezelő programokat a vizsgálat alapján elkészíti és meglévő fényszemüvegre feltölti. Ennek költsége a két ellátás mindenkori árkülönbözete, ami jelenleg 79.900 Ft. 


  További információkat a Meteo Klinikáról itt olvashat.

  A Front-Stop terápiás kezelő csomag tartalma:

  • HGM-02 MeteoGlass okosszemüveg (CE engedélyes)
  • Fényterápiás kezelőprogramok frontérzékenységre (szemüvegre feltöltve)
  • Terápiás javallatok
  • Okosszemüveg kezelési leírás (jótállási jeggyel)
  • Fülhallgató
  • USB töltőkábel (számítógéphez, töltőhöz csatlakoztatható)
  • Meteo Klinika hordozó zsák